ПОЧИСТВАНЕ НА ДЪСКАТА ЗА РЯЗАНЕ


Дъската за рязане събира много и различни миризми, както от лук, месо и зеленчуци, а също така е добра среда за развитие и на много бактерии. Затова дъската трябва да бъде почиствана редовно, като я изтъркате добре с половин лимон натопен в сол или я изплакнете с неразреден лимонов сок.

Дъските за рязане на храни натрийте с каша от вода и сода бикарбонат. Оставете да подейства за няколко минути. Изплакнете с топла вода. Това средство има хигиенизиращ, обезмазняващ и обезмирисяващ ефект, и което а най-хубавото е напълно безвреден.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s