Пилешки хапки със сусам


Време за приготвяне: 30 минути

Продукти:

500 грама пилешко месо

олио за пържене на хапките

За панировката:

3 яйца

брашно

50 грама корнфлейкс

сол

Реклами

Начин на приготвяне:

Пилешкото месо се разрязва на хапки или филенца, които се посоляват. За предпочитане е да са нарязани на филенца.

Яйцата се разбиват и се смесват с корнфлейкса. Корнфлейкса е препоръчително да е натрошен, за да може по-добре да полепне по филенцата.

Филенцата се топят първо във брашното, след това в яйцата с корнфлейкса и се пържат в силно сгорещено олио. Поднасят се с чеснов сос

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s