Яйца по Панагюрски


Продукти:

яйца 10 броя

краве масло 20 гр

маргарин 20 гр

кисело мляко 500 гр

сирене 200 гр

червен пипер

сол

оцет

Реклами

Начин на приготвяне:

В кипяща подсолена и леко подкиселена вода се пускат яйцата, счупени внимателно едно по едно, врят няколко минути, докато жълтъкът се забули с белтъка.

Готовите яйца се изваждат с решетъчна лъжица и се поставят в чиния върху натрошеното сирене и киселото мляко.

Заливат се с леко запърженото с червен пипер, масло, маргарин и веднага се поднасят.

Приятен апетит!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s